الکتروپمپ های سانتریفیوژ مجهز به دو پروانه پمپاژ. قیمت پمپ آب دو پروانه سه فاز. پمپ های بهیته شده دو مرحله ای فشار متوسط خانگی و صنعتی یک اسب دارای دو پروانه. پمپ های فشارقوی 380 ولت. استفاده از دو فن سانتریفوژ یا گریز از مرکز باعث تقویت فشار پمپاژ میشود. الکتروپمپ تقویت کننده فشار آب آپارتمان و منزل مجهز به دو پروانه سانتریفیوژ. الکتروپمپ مناسب صنایع غذایی و پمپاژ مایعات اسیدی و خورنده. الکتروپمپ های پرقدرت فشار قوی صنعتی، کشاورزی و چاه عمیق 380 تا 660 ولت 3 فاز.
- پمپ آب دو پروانه سه فاز
- پمپ آب دو پروانه
- الکترو پمپ سه فاز
- پمپ دو پروانه
- پمپ خانگی دوپروانه
- پمپ استیل سه فاز
- پمپ سه فاز
الکتروپمپ های تک فاز خانگی نیم اسب و یک اسب استاندارد به همراه اتومات جهت تقویت فشار آب. الکتروپمپ های تقویت کننده فشار خطوط لوله آبرسانی و آتش نشانی. تقویت کننده پمپاژ مخصوص آتش نشانی، اطفای حریق و آبرسانی. سه راهی قطره چکان دار PC مخصوص طرح های آبیاری قطره ای. آبپاش های مخصوص آبیاری بارانی با گردش 360 درجه با مارک آمبو ساخت شرکت Sime ایتالیا. الکتروپمپ های گریز از مرکز یا سانتریفیوژ. سنترپیوت یک ماشین آبیاری بارانیست که حول یک دکل مرکزی میچرخد .
پمپ های فشار قوی سه فاز مخصوص پمپاژ آبیاری. پمپ های تقویت کننده فشار آب منازل. پمپ های افزایش فشار آب منازل و آپارتمان ها. پمپ های برقی 220 ولت با حداکثر سه اسب بخار قدرت. پمپ های مورد استفاده جهت انتقال آب با نیروی برق، بنزین و گازوییل. الکتروپمپ خانگی بی صدا برای افزایش فشار آب خانه ها و آپارتمان ها در مارک های ایرانی، چینی و آلمانی. شیرفلکه و شیرتوپی ماده مخصوص لوله کشی آب.
پمپ های مخصوص انتقال آب در ابعاد کوچک و خانگی. آبپاش های مخصوص آبیاری بارانی که 360 درجه اطراف خود را آب پاشی میکنند. آبپاش های ضربه ای که قابل تنظیم هستند و 360 درجه دور نمیزنند. سه پایه ای که آبپاش را روی آن محکم میکنند. علم و شیرآلات اهرمی مخصوص سردوش حمام و سرویس های بهداشتی. پمپ های سه فاز سانتریفیوژ شناور در آب جهت پمپاژ از چاه. پمپ های فشار قوی مخصوص پمپاژ آب به بویلر.
پمپ برقی یا بنزینی که توانایی پمپاژ مایعات با فشار بالا دارد. مخصوص پمپاژ آب شور دریا، مواد غذایی و شیمیایی و مایعات خوراکی یا اسیدی. پمپ های چند پروانه عمودی ضد زنگ و ضد خوردگی . کویل آبگرم در انواع مسی و آلومینیومی برای داکت اسپلیت. پمپ های طبقاتی که با استفاده از قانون فیزیکی گریز از مرکز مایعات را پمپاژ میکنند. پمپ های سانتریفیوژ عمودی که جنس بدنه آن استیل ضد زنگ است. مخازن کامپوزیتی مخصوص نگهداری مایعات خورنده.
حذف مواد شیمیایی و تصفیه آلایندهها از آب آلوده تا قابل آشامیدن یا مصرف کشاورزی گردد. تانک دوجداره که منبع آب گرم موتورخانه جهت لوله کشی شوفاژ می باشد. تجهیزات آب شیرین کن مخصوص کارخانه ها با تکنولوژی اسمز معکوس. پمپ های چند طبقه سانتریفیوژ که به صورت عمودی اغلب برای استخراج آب چاه استفاده میشود. پر بازده ترین بوستر پمپ های موجود در بازار. پکیج های دیواری گرمایشی که دود را بدون فن به خارج از ساختمان هدایت میکند. آبگرمکن و پکیج دیواری گرمایش مرکزی مونوترمیک .
اتصالات سه راهی مخصوص خطوط لوله پرفشار. الکتروپمپ های پربازده و استاندارد جهت مصارف خانگی، صنعتی و کشاورزی. پمپ هایی که در واقع از تعدادی پمپ که سوار بر یکدیگر به صورت طبقاتی هستند ساخته میشود. ممبران مخصوص دستگاه های تصفیه آب خانگی. شیر کنترل و تنظیم اتوماتیک جریان خروجی الکتروپمپ . الکتروپمپ هایی که برق آنها از پنل های فتوولتائیک یا صفحات خورشیدی تأمین میشود. شیرآلات ویفری یا پروانه ای که با فلنج به خط لوله بسته میشوند.
Centrifugal electropumps equipped with two pumping propellers
آموزش نصب پمپ خانگی
با دقت مراحل زیر را انجام دهید تا بیشترین کارائی و بالاترین طول عمر را از پمپ داشته باشید. پمپ های خانگی برای انتقال مایعات تمیز که هیچگونه آلودگی در خود نداشته باشد و یا محلول جامدات در آن معلق نباشد و دمای آن کمتر از ۸۰ درجه سانتیگراد باشد طراحی شده است. البته برای پمپهای با پروانه پلاستیکی حداکثر دمای مایع باید ۶۰ درجه سانتیگراد باشد.
پمپ باید در محل خشک با دمای مناسب حداکثر چهل درجه نصب شود. پمپ را در زمین صاف خشک و مسطح نصب و محکم کنید به طوری که پمپ در هنگام کار لرزش نداشته باشد. پمپ باید به صورت افقی نصب شود و قطر لوله ورودی به پمپ نباید کوچکتر است و کمتر است قطر قسمت ورودی پمپ باشد. اگر ارتفاع لوله ورودی از ۴ متر بیشتر بود از لوله ای با قطر بیشتر استفاده کنید. قطر لوله خروجی باید طوری انتخاب شود که با دبی و فشار خروجی متناسب باشد و باعث افت جریان نشود. لوله ورودی به پمپ باید کمی به سمت بالا زاویه داشته باشد تا از قفل شدن جریان جلوگیری شود. مطمئن شوید لوله ورودی به پمپ هواگیری شده و حداقل نیم متر از آن پر از آب می باشد. برای جلوگیری از برگشت آب به پمپ حتماً در لوله ورودی پمپ یک شیر یکطرفه قرار دهید. استفاده از شیر یکطرفه در ورودی پمپ باعث جلوگیری از ضربات چکشی آب خواهد شد. لوله های ورودی و خروجی پمپ را روی دیوار و در محل خود محکم کنید تا از وارد شدن فشار به پمپ جلوگیری شود.
برقکشی پمپ های تکفاز خانگی
نصاب پمپ وظیفه دارد پمپ رو به برق متصل کند. پمپ های خانگی کوچک با برق ۲۲۰ ولت کار میکنند. مدار برق را طبق تصویر و نقشه ای که روی الکتروموتور پمپ چپ درج شده ببندید. اغلب الکتروموتورهای تکفاز در برابر ارتعاشات و اختلالات شبکه برق مقاوم هستند. جهت چرخش الکتروموتور خلاف جهت چرخش عقربه های ساعت است. زمانی که پمپ روشن می شود باید در قسمت پروانه آن پر از آب باشد در غیر این صورت پمپ عمل پمپاژ را نمیتواند انجام دهد اگر در قسمت پروانه که مکش پمپ هوا هست باید هواگیری شود. عملیات هواگیری را میتوانید به وسیله پیچی که در قسمت بالای پمپ است انجام دهید به این صورت که پیچ رو باز میکنید و یک قیف در آن قرار داده سپس با ظرف آبی درون آن را آب می ریزید البته برای پمپ هایی که در مسیر شبکه لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان هستند نیازی به هواگیری نیست فقط باید جریان آب به داخل پمپ را برقرار کنید و سپس پمپ را روشن کنید. هیچ وقت نباید پمپ خالی کار کند اگر این اتفاق افتاد پمپ را خاموش کنید و پس از اینکه قسمت مکش پمپ پر از آب شد بار دیگر پمپ را روشن کنید یا آن را هواگیری کنید و بعد روشن کنید.