جستجو:

دستگاه آب شیرین کن (Water desalination machine) چیست؟ کاربرد و طرز کار دستگاه آب شیرین کن (Water desalination machine) چگونه است؟

دستگاه آب شیرین کن چیست؟ کاربرد و طرز کار دستگاه آب شیرین کن چگونه است؟ دستگاه هایی که میتوانند آب شور را به شیرین تبدیل کنند و اغلب از فرآیند RO یا اسمز معکوس جهت جداسازی املاح از آب استفاده میکنند

دستگاه هایی که میتوانند آب شور را به شیرین تبدیل کنند و اغلب از فرآیند RO یا اسمز معکوس جهت جداسازی املاح از آب استفاده میکنند. قیمت دستگاه آب شیرین کن. دستگاه آب شیرین کن به روش اسمز معکوس RO جهت نمک زدایی آب دریا. دستگاه آب شیرین کن اسمز معکوس (RO) که جهت آبیاری استفاده میشود. نوعی فیلتر هست که اغلب با انجام فرایند RO جهت تصفیه و شیرین کردن آب به کار میرود. دستگاه کوچک تصفیه اسمز معکوس RO مخصوص آب آشامیدنی. حذف مواد معدنی محلول در آب با استفاده از انرژی خورشید. آب شیرین کن هایی که با کمک فرایند اسمز معکوس یا RO املاح آب را از آن جدا میکنند.

  • دستگاه آب شیرین کن دستگاه آب شیرین کن
  • آب شیرین کن دریایی آب شیرین کن دریایی
  • آب شیرین کن کشاورزی آب شیرین کن کشاورزی
  • آب شیرین کن آب شیرین کن
  • آب شیرین کن خانگی آب شیرین کن خانگی
  • آب شیرین کن خورشیدی آب شیرین کن خورشیدی
  • آب شیرین کن صنعتی آب شیرین کن صنعتی

گند زدایی آب با کمک اشعه UV فرابنفش. دستگاهی که به کمک انواع حسگر ها و بدون دخالت انسان میتواند فرایند آبیاری را مدیریت کند. شلنگ های فشار قوی استیل دو سر مهره. کنترلر ها و تایمر های دیجیتال جهت استفاده در اتوماسیون های آبیاری. کیت ها و سامانه های مدیریت کننده هوشمند انواع مختلف روش های آبیاری در ابعاد بزرگ مثل باغ و مزرعه و کوچک مثل فضای سبز ویلا و باغچه منزل. دستگاهی که مدیریت آبیاری باغچه، گلدان، مزرعه و باغ را به صورت هوشمند و خودکار انجام میدهد. دستگاه های دیجیتال مدیریت کننده آبیاری های هوشمند.

سیستم های دیجیتال کنترل آبیاری به صورت کاملا هوشمند و بدون دخالت شخص. سامانه ای شامل دستگاه های کامپیوتری هوشمند است که به کمک حسگرها (مثل سنسور دما، سرعت باد و...) مدت زمان و فاصله آبیاری را کنترل میکنند. حذف مواد شیمیایی و تصفیه آلاینده‌ها از آب آلوده تا قابل آشامیدن یا مصرف کشاورزی گردد. انواع آبگرمكن زمینی دیواری ایستاده مخزنی برقی و گازی. الکتروپمپ های سانتریفیوژ مجهز به دو پروانه پمپاژ. وسیله ای جهت آب بندی واشر ها و جلوگیری از نشت آب در محل اتصالات. پمپ های بهیته شده دو مرحله ای فشار متوسط خانگی و صنعتی یک اسب دارای دو پروانه.

الکتروپمپ خانگی بی صدا برای افزایش فشار آب خانه ها و آپارتمان ها در مارک های ایرانی، چینی و آلمانی. پمپ های مورد استفاده جهت انتقال آب با نیروی برق، بنزین و گازوییل. شیرآلات پیستونی محدود کننده دبی سیال از جنس چدن داکتیل مجهز به پیلوت اتوماتیک. شیر کنترل و تنظیم اتوماتیک جریان خروجی الکتروپمپ . ترموستاتیک ولو مجهز به سنسورهایی جهت مدیریت خودکار دمای سیال. پکیج های فیلتراسیون شامل فیلتر های دیسکی، توری و هیدروسیکلون. تجهیزات آب شیرین کن مخصوص کارخانه ها با تکنولوژی اسمز معکوس.

شیرآلات کنترلی فشار قوی بویلر بخار . مخازن کامپوزیتی مخصوص نگهداری مایعات خورنده. کویل آبگرم در انواع مسی و آلومینیومی برای داکت اسپلیت. فلوترهای مکانیکی، دیجیتال یا الکترونیک. ممبران مخصوص دستگاه های تصفیه آب خانگی. ژل پلاستیکی درزگیر و آب بندی مخصوص استخر و لوله کشی. اتصالی است که برای مسدود کردن انتهای لوله به کار می رود.

شیلنگ های مخصوص آبیاری و انتقال آب کشاورزی. آب پاشی که روی شیلنگ یا روی آفتابه نصب میشود. آبپاش های ضربه ای مخصوص طرح های آبیاری بارانی با فشار بسیار بالا. آبپاش های مخصوص آبیاری بارانی. آبپاش های پلاستیکی کوچک جهت اسپری کردن آب با مصارف آبیاری. آب پاش هایی که سایز آنها کوچک تری از 1 اینچ باشد. دستگاهی که از طریق دو کابل به سوکت های اتصالات الکتروفیوژن متصل میشود و باعث جوش داده شدن آنها به لوله پلی اتیلن میشود.

مجموعه فیلتر هایی که جهت تصفیه آب کاربرد دارند. دریپر هایی که مخصوص آبیاری قطره ای هستند. شیرآلات پیلوت دار که حداکثر فشار سیال را کنترل میکند و اغلب کاربرد ایمنی دارد و قابلیت نصب فشار سنج را دارند. شیرهای مدیریت کننده فشار، دبی و سرعت سیال که از یک پردازشگر الکترونیکی فرمان میگیرند. آبپاش نیم دور که به کمک گیره هایی کوچک در پایین آن میزان درجه دور زدن آن در آبیاری های بارانی تحت فشار تنظیم میشود. به سوراخ خروجی آب در آبپاش نازل گفته میشود. سه پایه ای که آبپاش را روی آن محکم میکنند.

دستگاه آب شیرین کن
Devices that can convert salty water to sweet water and often use RO or reverse osmosis to isolate salts from water.

آموزش نصب پمپ خانگی

با دقت مراحل زیر را انجام دهید تا بیشترین کارائی و بالاترین طول عمر را از پمپ داشته باشید. پمپ های خانگی برای انتقال مایعات تمیز که هیچگونه آلودگی در خود نداشته باشد و یا محلول جامدات در آن معلق نباشد و دمای آن کمتر از ۸۰ درجه سانتیگراد باشد طراحی شده است. البته برای پمپهای با پروانه پلاستیکی حداکثر دمای مایع باید ۶۰ درجه سانتیگراد باشد.
پمپ باید در محل خشک با دمای مناسب حداکثر چهل درجه نصب شود. پمپ را در زمین صاف خشک و مسطح نصب و محکم کنید به طوری که پمپ در هنگام کار لرزش نداشته باشد. پمپ باید به صورت افقی نصب شود و قطر لوله ورودی به پمپ نباید کوچکتر است و کمتر است قطر قسمت ورودی پمپ باشد. اگر ارتفاع لوله ورودی از ۴ متر بیشتر بود از لوله ای با قطر بیشتر استفاده کنید. قطر لوله خروجی باید طوری انتخاب شود که با دبی و فشار خروجی متناسب باشد و باعث افت جریان نشود. لوله ورودی به پمپ باید کمی به سمت بالا زاویه داشته باشد تا از قفل شدن جریان جلوگیری شود. مطمئن شوید لوله ورودی به پمپ هواگیری شده و حداقل نیم متر از آن پر از آب می باشد. برای جلوگیری از برگشت آب به پمپ حتماً در لوله ورودی پمپ یک شیر یکطرفه قرار دهید. استفاده از شیر یکطرفه در ورودی پمپ باعث جلوگیری از ضربات چکشی آب خواهد شد. لوله های ورودی و خروجی پمپ را روی دیوار و در محل خود محکم کنید تا از وارد شدن فشار به پمپ جلوگیری شود.

برقکشی پمپ های تکفاز خانگی

نصاب پمپ وظیفه دارد پمپ رو به برق متصل کند. پمپ های خانگی کوچک با برق ۲۲۰ ولت کار میکنند. مدار برق را طبق تصویر و نقشه ای که روی الکتروموتور پمپ چپ درج شده ببندید. اغلب الکتروموتورهای تکفاز در برابر ارتعاشات و اختلالات شبکه برق مقاوم هستند. جهت چرخش الکتروموتور خلاف جهت چرخش عقربه های ساعت است. زمانی که پمپ روشن می شود باید در قسمت پروانه آن پر از آب باشد در غیر این صورت پمپ عمل پمپاژ را نمی‌تواند انجام دهد اگر در قسمت پروانه که مکش پمپ هوا هست باید هواگیری شود. عملیات هواگیری را می‌توانید به وسیله پیچی که در قسمت بالای پمپ است انجام دهید به این صورت که پیچ رو باز میکنید و یک قیف در آن قرار داده سپس با ظرف آبی درون آن را آب می ریزید البته برای پمپ هایی که در مسیر شبکه لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان هستند نیازی به هواگیری نیست فقط باید جریان آب به داخل پمپ را برقرار کنید و سپس پمپ را روشن کنید. هیچ وقت نباید پمپ خالی کار کند اگر این اتفاق افتاد پمپ را خاموش کنید و پس از اینکه قسمت مکش پمپ پر از آب شد بار دیگر پمپ را روشن کنید یا آن را هواگیری کنید و بعد روشن کنید.

کاربرد دستگاه آب شیرین کن
طرز کار دستگاه آب شیرین کن

سوالات کاربران در مورد دستگاه آب شیرین کن چیست؟